Tammy van Dijk-Bloemen

Mijn naam is Tammy en sinds 2015 begeleid ik als gezinspedagoog vanuit mijn praktijk MijnKind advies gezinnen.

Mijn specialiteit is de interactie tussen ouder en kind. Ouders kunnen van mij persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding verwachten. Ik sluit aan bij de behoeftes en mogelijkheden van jullie gezin zodat de ondersteuning passend is voor jullie situatie.

Met ouders en kinderen werk ik ongeveer 15 jaar, onder andere door mijn werk als JGZ-pedagoog, videohometrainer, onderzoeksmedewerker bij de Universiteit van Leiden, zorgconsulente en in de kinderopvang. Deze ervaringen deel ik graag om gezinnen weer verder te helpen.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Daar heb ik de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen (specialisatie Gezinspedagogiek) gevolgd. Verder ben ik gecertificeerd om gezinnen te begeleiden via video volgens de VIPP-SD methode (zie ook Databank Effectieve Jeugdinterventies) en via Kortdurende Videohometraining (K-VHT). Daarnaast heb ik verschillende nascholingen gedaan. Momenteel volg ik de opleiding Infant Mental Health (IMH). Meer informatie kun je vinden op mijn LinkedIn profiel.

Ik ben als pedagoog geregistreerd bij Stichting Kwalititeitsregister Jeugd (SKJ) en aangesloten bij de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO).