Reviews

Videobegeleiding, 4 maanden oud

"Bedankt voor het vastleggen van de leerzame en leuke momenten de afgelopen tijd. Ik vond het heel bijzonder om ons contact echt te zien. Fijn dat je de beelden zo duidelijk wist te benoemen. Er is meer balans, ons zoontje is rustiger en ik geniet van ons. Nogmaals ontzettend bedankt voor je geduldige en zeer vriendelijke hulp"

 

Videobegeleiding, boos en opstandig gedrag en de ouder-kind relatie

"Ik ben Tammy erg dankbaar voor haar hulp. Onze dochter was heel veel boos en we waren ontzettend moe. Na een paar gesprekken met Tammy en begeleiding via video, zijn we heel veel geholpen. Ze was betrokken, gaf fijne informatie, luisterde naar ons persoonlijke verhaal en de opnames gaven ons veel inzicht. We snappen onze dochter nu veel beter, ze lijkt eigenlijk wel een ander meisje. De driftbuien komen bijna niet meer voor en ze is veel vrolijker. Het voelt heel fijn om eindelijk de touwtjes in handen te hebben, meer energie te voelen en een positieve sfeer in huis te hebben. Ik zal je naam zeker doorgeven."

 

Opvoedondersteuning bij boos gedrag en grenzen opzoeken

"Tammy heeft ons geholpen met onze vraag over het boze en opstandige gedrag van onze dochter. Het was vooral ontzettend fijn om ons verhaal te kunnen vertellen zonder oordeel. De gesprekken en adviezen hebben ons veel geholpen. Er is veel meer rust voor de kinderen en voor onszelf, het boze gedrag is verminderd en ook het slapen ging al snel weer goed. Hartstikke bedankt, we zijn erg tevreden". 

 

Lezing Sensitief opvoeden bij het Mama café  

"Van de aanwezige moeders kreeg ik terug dat ze het zeer geslaagd vonden. Er waren diverse nieuwe moeders, die nog niet eerder bij het mama cafe waren geweest. Ze gaven terug dat ze zeer geholpen waren met jouw adviezen. Ze hadden antwoord gekregen op al hun vragen." 

 

Opvoedondersteuning en de ouder-kind relatie

"Tammy heeft ons met behulp van de VIPP-SD video begeleid. Hier kwamen mooie en confronterende dingen uit. Ze heeft deze altijd heel zorgvuldig teruggekoppeld. Door deze manier van begeleiden en haar kennis en sociale vermogen hebben we veel geleerd over onszelf, onze dochter (18 maanden oud) en onze manier van omgaan met haar. Het was een mooie ervaring en prettig contact." 

Driftbuien

"Heel erg bedankt, we hebben veel gehad aan je informatie en tips. Aan een afspraak hadden we voldoende. We merkten al na twee dagen een verschil. We zijn veel relaxter, we voelen ons zekerder en onze zoon (2 jaar oud) lijkt rustiger en heeft minder driftbuien". 

 

Slapen

"Al twee jaar proberen we vanalles om ons zoontje te helpen om door te slapen, maar niks leek te helpen of werkte tijdelijk. Tammy heeft ons op een fijne manier geholpen. Ze luisterde goed naar ons, zonder oordeel, en liet ons doormiddel van videobegeleiding zien wat er gebeurde. Ze besprak samen met ons wat het beste zou helpen voor ons als ouders en ons zoontje en gaf praktische adviezen. Ons zoontje slaapt nu door en we zijn allen veel meer uitgerust en ontspannen. Ontzettend bedankt voor je professionaliteit en advies. Daar hebben we veel aan gehad".

 

Mijn werkwijze

"We hebben Tammy Bloemen leren kennen als een zachtaardige, collegiale en pedagogisch deskundige medewerkster. Ze is rustig, zorgvuldig en geduldig. Daarbij heeft ze grote affiniteit met kinderen en is ze in staat om goed te observeren. Dit komt dagelijks terug in de manier waarop ze haar werkzaamheden uitvoert". 

"Ik heb Tammy leren kennen als een vrouw die gemotiveerd te werk gaat. Ze staat open voor ouders en kinderen. Ze steunt en begeleid hen op een deskundige, positieve manier. Hierdoor zie je dat de ouders weer in hun eigen kracht komen te staan en dat ze weer zelf verder kunnen met hun gezin. Kortom een kundig, harde werker die heel collegiaal is."